fbpx

Designerii Visaria

Proiecte realizate de arhitecți și designeri colaboratori

Pentru ca visul tău să devină realitate!

Îmbinăm creativitatea cu funcționalul pentru ca spațiul tău să aibă personalitatea ta și un accentul Visaria pe care ți-l dorești.

Ani de studiu, experiență, creativitate, atenție, toate pentru tine!

De peste 15 ani, Visaria contribuie la transformarea spectaculoasă a modului de viață și a felului în care ne raportăm la spațiul în care locuim.

Parteneriatele cu producători specializați și selectați, echipa de designeri cu experiență, atenția la detalii și la preferințele și personalitatea fiecărui client, toate sunt parte importantă a Accentului Visaria pe care trebuie să îl ai în casa ta.

Într-un proces evolutiv complex și dinamic, Visaria intră acum pe piața magazinelor online, cu aceeași atitudine orientată către client și aceeași interacțiune ca în showroom.

În cei peste 15 ani de activitate, am încheiat parteneriate valoroase cu cei mai buni producători de gresie, faianță, obiecte sanitare, parchet, tapet și alte produse de amenajări interioare.
Cele mai noi tendințe din domeniul designului de interior și exterior, de la cele mai recente târguri de profil de la Milano, Paris, Valencia, Frankfurt, sunt aici, în Iași, la VISARIA.

Hai să ne cunoaștem și sa discutăm de proiectul tău de amenajare.

━━ Ai vrea să

Îți amenajezi baia?

Programează o sesiune de consultanță în showroom

Programează o Întâlnire