fbpx
Caută
Close tSaluts search box.

Portofoliu

VISARIA. Soluții de calitate pentru proiectele rezidențiale

Selectați cu grijă, partenerii Visaria devin și partenerii tăi în amenajare. În cei peste 15 ani de activitate, am încheiat parteneriate valoroase cu cei mai buni producători de gresie, faianță, obiecte sanitare, parchet, tapet și alte tipuri de produse pentru amenajările interioare.

Cele mai noi tendințe din domeniul designului de interior și exterior, de la cele mai recente târguri de profil de la Milano, Paris, Valencia, Frankfurt, sunt în Iași, în showroomul Visaria.

 

Visaria: garanții de succes pentru amenajarea proiectelor rezidențiale

 Pentru că orice parteneriat trebuie să prezinte garanții, la Visaria găsești o întreagă echipă de consilieri experimentați, cele mai noi colecții de pardoseală, ceramică, obiecte sanitare, riflaje, tapet și mobilier de baie. Visaria înseamnă flexibilitate în formularea ofertei și un dialog continuu, care va asigura succesul proiectului tău.

Pentru că fiecare proiect și ansamblu rezidențial este diferit, oferta Visaria este un personalizată. 

Completează formularul de aici sau sună la 0232 240 499 și devino partener Visaria!

Susținem dezvoltarea imobiliară, cu materiale premium pentru amenajări interioare

Parteneriatele de succes sunt cele în se împărtășesc valori și principii de business comune. Atunci când ești gata să spui „nu” compromisurilor și când „finisaje de calitate” înseamnă atenție la detalii și materiale din game superioare, găsești în Visaria un partener de încredere.

La Visaria credem că dezvoltarea continuă a orașului implică crearea de noi proiecte rezidențiale, care să asigure cele mai bune condiții, pentru o viață frumoasă. Cele mai bune condiții înseamnă, pe lângă o locuință sigură, amenajare interioară cu materiale de calitate premium.

Visaria este unul din cei mai mari distribuitori Egger la nivel național și are în portofoliu colecții speciale de pardoseală, de calitate garantată. Iată unul dintre motivele pentru care unele din cele mai mari ansambluri rezidențiale din Iasi  Royal Town, întins pe o suprafață de aproximativ 40.000 m2, cu aproape de 1.000 de apartamente superbe, Evergreen Towers, întins pe 15.000 mp  cu 8 blocuri de 12 etaje și 510 apartamente sau Kimono au ales să devină partener Visaria. Parchetul laminat este ușor de montat și întreținut, rezistent, modular, cu design-uri variate. Integrarea tehnologiilor anti-statice și anti-umezeală dezvoltate de Egger conferă o garanție în plus.

În ansamblurile rezidențiale Seven Moon și Veneția Residence, pentru pardoseală au fost alese două tipuri de parchet Egger, în tonuri și decoruri moderne. Parchetul laminat Egger Stejar Abergele natur, 10 mm, potrivit pentru încălzirea în pardoseală și parchetul laminat Egger Pin Inverey alb 10 mm, potrivit pentru încălzirea în pardoseală, cu aspect clasic de plăci de lemn.

În complexul Park Residenceparchetul triplustratificat Karelia  înnobilează fiecare apartament. De calitate superioară, parchetul triplustratificat este ușor de montat și de întreținut. În plus, este compus din trei straturi de lemn și are o structură care-i conferă rezistență garantată în timp.

Alphorne Residence Bucium a ales Visaria, iar în amenajarea apartamentelor se regăsesc parchetul de calitate, obiectele sanitare și termosistemul decorativ.

Dezvoltăm parteneriate de succes, scriem povestea orașelor frumoase și a viitorului în dezvoltarea imobiliară!

Visaria Design, Iași,

strada Sergent Grigore Ioan nr. 7,

telefon 0232 240 499

ROYAL TOWN

KIMONO RESIDENCE

PARK REDISDENCE

VENEȚIA REDISDENCE

SEVEN MOON

ALPHORNE BUCIUM IASI

━━ Ai vrea să

Îți amenajezi baia?

Programează o sesiune de consultanță în showroom

Programează o Întâlnire