Caută
Close tSaluts search box.

Showroom

Cel mai mare showroom de amenajări interioare premium din moldova

EXCLUSIV IN SHOWROOM – REDUCERE 5% LA PRODUSELE SELECTATE

Showroom unic în România

Credem în proiectul tău și la Visaria ai totul la îndemână pentru ca întregul proces de renovare să fie cea mai plăcută experiență.

  • peste 800 mp de expunere, spațiul tău de creație și inovație
  • zonă Mix & Match unde poți să combini texturile și culorile produselor din showroom
  • mostre gratuite – ți-a plăcut o gresie, o faianță sau un model de parchet și ai dori să îl vezi cum ar arăta o placă la tine acasă? Nimic mai simplu. Discută cu consultant de vânzări și poți lua și testa produsele acasă la tine.
  • mai mult de 500 de modele de obiecte sanitare și baterii din cele mai noi colecții expuse în showroom
  • mai mult de 700 de modele de gresie și faianță de la producători de top expuse în showroom
  • mai mult de 450 de modele de parchet laminat și triplustratificat din colecții exclusiviste expuse în showroom
  • peste 400 de modele de tapet expuse în showroom.

Descoperă în zona special Mix & Match combinații creative și personale de texturi și culori, care pun în valoare orice spațiu. În plus, ai consultanță specializată la îndemână: primești răspunsuri de la specialiști în toate domeniile. Totul pentru un proiect de succes.

Soluții de cumpărare online

Știi deja care este soluția de amenajare pentru tine?

Băi Online și Parchet online sunt mărci Visaria care aduc calitatea aproape de tine. Cu doar un click, descoperi soluții de calitate pentru căzi și dușuri, baterii, obiecte sanitare sau pardoseală.

Același accent Visaria, aceeași atenție pentru tine și proiectul tău de amenajare. Și în showroom și online.

De peste 15 ani, Visaria contribuie la transformarea spectaculoasă a modului de viață și a felului în care ne raportăm la spațiul în care locuim.

Parteneriatele cu producători specializați și selectați, echipa de designeri cu experiență, atenția la detalii și la preferințele și personalitatea fiecărui client, toate sunt parte importantă a Accentului Visaria pe care trebuie să îl ai în casa ta.

Într-un proces evolutiv complex și dinamic, Visaria a inaugurat cel mai mare showroom de amenajări interioare premium din regiunea de nord-est, cu aceeași atitudine orientată către tine și proiectul tău de decorare. Acum ai la dispoziție un spațiu extins de expunere de peste 800 de metri pătrați, cu zone speciale pentru căzi de baie și dușuri, baterii și obiecte sanitare, tapet, gresie și faianță, parchet și riflaje. Pe scurt, tot ce vrei să incluzi în proiectul tău.

Descoperă zona special Mix & Match și experimentează direct, vizual și tactil. Nu uita: oricând poți solita să iei o mostră de produs acasă și să fii sigur pe decizia luată.

În cei peste 15 ani de activitate, am încheiat parteneriate valoroase cu cei mai buni producători de gresie, faianță, obiecte sanitare, parchet, tapet și alte produse de amenajări interioare.

Cele mai noi tendințe din domeniul designului de interior și exterior, de la cele mai recente târguri de profil de la Milano, Paris, Valencia, Frankfurt, sunt aici, în Iași, la VISARIA.

Hai să ne cunoaștem și sa discutăm de proiectul tău de amenajare.

━━━ SHOWROOM

Amenajări de elită

Credem că performanța înseamnă materiale de calitate, consiliere specializată și design profesionist.

Credem că alegerile cele mai bune le faci atunci când ai totul la îndemînă. Chiar în fața ta, în showroomul Visaria

OAMENII VISARIA ━━━

Echipă creativă

Pas cu pas, în online și offline, ești consiliat de o echipă puternică, cu peste 15 ani de experiență.

Totul devine mult mai ușor, iar rezultatul va fi pe măsura celor mai îndrăznețe visuri. Ani de studiu, experiență, creativitate, atenție, pentru tine.

Provocărilor care însoțesc procesul de amenjare interioară le răspundem simplu și profesionist la Visaria.

Întregul concept al showroomului este gândit ca o călătorie frumoasă cu o destinație pe care știi că ți-o dorești: un spațiu care să vorbească despre tine, despre valorile în care crezi.

Suntem împreună, la un nou nivel de înțelegere și exprimare, cu noi instrumente estetice, gata să pună un accent inconfundabil în spațiul tău.

Alături de fiecare client și de fiecare partener, dezvoltăm un nou concept de spațiu de locuit – modern, personalizat, funcțional și estetic.

Design, amenajare băi, consultanță de specialitate, produse deosebite, pe toate le găsești la Visaria.

15+

ani de experiență

2 000+

Clienți mulțumiți

5 800+

Proiecte finalizate

━━ Ai vrea să

Îți amenajezi baia?

Programează o sesiune de consultanță în showroom

Programează o Întâlnire